Ymmärrän, mitä tarkoitat ja ehkä onkin niin, että viime aikoina en ole yrittänyt parastani. Mutta se ei tarkoita ettenkö olisi onnellinen kanssasi. Enkä todellakaan halua menettää sinua! Yritän jatkossa parhaani kommunikoidakseni hieman useammin, ok? Täysin luonteeseen sopimattomalla tavalla ei nyt olekaan se, joka aina napakasti sanoo; vaan se, joka jopa omien periaatteittensakin ylitse pyrkii kompromissiin.

Ihan hävettää alentua sellaiselle tasolle, että poika tähän altavastaajan asemaan joutuu. Tahallaan manipuloida kuten kunnon narttu. Mutta tajusiko tämä ämmä? Luoja paratkoon että haluaisin painostaa sinua jollain tavalla. Tiedät nyt mitä minä ajattelen ja se oli tämän koko keskustelun primääri tarkoitus.

Pojan meriitiksi sanottakoon, että hän on toistaiseksi tajunnut olla reagoimatta, ja jotenkin tuntuu siltä, että minä saan pyytää anteeksi ennen kuin hän antaa seuraavan kerran kuulua itsestään… Mut hei tota niinku tosi fantsuu et osaan olla niin aikuinen!

Kestin kokonaista tunnin ja 32 minuuttia ennen kuin lähetin anteeksipyyntöviestin. Siinä, että voi lukea takaisin sen mitä on kirjoittanut, on sekä hyvät että huonot puolensa. Jos se [asia] painaa sinua, täytyyhän sinun se voida sanoa minulle. Ei sinun tarvitse minulta pyytää anteeksi sitä, miltä sinusta tuntuu.

Aloitin vasta vähän aikaa sitten lukemaan blogiasi ja olen jo koukussa! Pienen parannusehdotuksen haluaisin silti antaa. Voisitko kertoa sinun ja miehesi suhteesta enemmän? Tiedän, ettet häneltä selvästikkään juuri koskaan saa, mutta mitä miehesi tekee jos yrität?

Mitä keinoja olette kokeilleet, jotta seksielämänne piristyisi? Mitä mieltä mies on asiasta seksin puutteesta? Muutenkin olisi kiva välillä kuulla mitä miehesi kanssa teet.

Ideana on selkeästi kertoa nörttipojasta, mutta jos voisit silloin tällöin ujutella tietoa miehestäsikin: Muuten aivan loistava blogi! Pistetään mietintämyssyyn; olen vähän tarkoituksella ollut kirjoittamatta miehestäni, mutta jospa vielä joku päivä Jossain aiemmassa postauksessani vissiin vähän tätä sivusinkin; että siis tavallaan elänkin kahdessa eri elämänvaiheessa olevassa suhteessa.

Toisaalta taas, mikäli pitää lokeroida, kutsumme Nörttipojan kanssa seksi suhdettamme "epäsuhteeksi"; pääpaino tapaamisillamme on toki seksissä, mutta olemme kai molemmat niin amatöörejä tässä asiassa, että joskus lipsahtaa liian tunteelliseksi. Mutta siis emme seurustele ainakaan omasta mielestämme, vaikka toki ylläoleva postaukseni vähän toisin pistää ajattelemaankin. Mietin myös miestäsi - eikö kuitenkin olisi reilua kertoa hänelle tilanteesta?

Jos hän on oikeasti sinulle niin rakas kun kerrot haluat viettää hänen rinnallaan koko loppuelämän ja vain seksissä on vika vaikka oikeammin kuulostaa siltä, että kommunikoinnissakin taitaa olla vikaa, jos seksistä ei pystytä sitten puhumaan paremmin , niin onko reilua, että sinä saat seksiä muualta, mutta hän ei?

En todellakaan ole kehottamassa parinvaihtoon, mutta eikö hänellä tulisi olla sitten samat oikeudet? Miten hän suhtautuisi, jos toteaisit, että minä tarvitsen oikeasti seksiä enkä nyt saa sitä tästä parisuhteesta. Mikäli homoseksuaalisuus ei ole sairaus, se ei siis 1 ole poikkeavuus, 2 aiheuta kellekään haittaa eikä 3 tee henkilöstä jollain tavoin vajaakykyistä muihin verrattuna. Mikäli nämä väittämät ovat tosia, väite on todistettu.

Mikäli niistä yhdessäkään havaitaan merkittävää ristiriitaa todellisuuden kanssa, homoseksualismi on sairaus. Hän ei vastannut onko kyse, meidän ymmärtämästämme fyyisestä sairaudesta, tai psyykkisestä sairaudesta. Todennäköisesti psykkisestä sairaudesta, hänen mielestänsä. Mutta mielestäni edellä oleva kategorisointi ihmisten sairasluokitukista on täysin arvomaalmaperustaista, jollaista tiede useissa kohdin on.

Mutta tiede ei voi antaa vastauksia ihmisten moraaliväittämin, tai siihen mikä on oikein ja mikä väärin, sellaisen vastauksen antaa ainostaan moraali. Tiede likkuu akselilla onko tämä totta vai ei, ja moraali onko tämä oikein vai ei. Mutta molemmat tarvirsevat absoluutin, jonka mukaan sanomisia voidaan verrata oikeiksi ja vääriksi, tai hyviksi ja huonoiksi.

Olen itse sitä mieltä, että homoseksuaalisuus on luonnotonta ja poikkeavuus, mutta ei sinänsä klininen sairaus, joka on kyllä sairaalloinen suhde suhteessa luontoon, ja kanssaihmisiin.

Ano, juuri tuota ajoin takaa kirjoituksessani. Tiede ei voi ottaa kantaa moraaliväittämiin, aivan oikein, ja siksi nuo yleisesti hyväksytyt määrittelyt menevät sanahelinäksi. En ole kategorisoinut omia mielipiteitäni, koska minulla ei sellaisia tästä asiasta ole. Olen kritisoinut epäjohdonmukaisia väittämiä. Ihmisiä on tällä pallolla aivan liikaa, siksi evoluutio vie homoutta eteenpäin kunnes tasapaino saavutetaan.

Homot ei pysty lisääntymään keskenään, keinotekoisia selityksiä homojen puolustamiseen riittää aina, tunnen näin ja niin, höpöhöpö paskaa. Kehitys ei johdu ihmisesestä, saahan sitä kaikkea itselleen uskotella ja kun siitä tulee vielä kovin hyvä mieli, naminami, pusipusi ja muuta turhanpäiväistä paskaa. Evoluutio karsii lisääntymiskyvöttömät kuten myös ehkäisee ylikansoituksen.

Heterot voivat lisääntyä ja kehittyä, homojen elämä on ainutkertainen eikä evoluutio suo mahdollisuutta lisääntyä. Jatkuvuus on homman ydin. Naurettava ajatus että homous kehittäisi mitään tai ylläpitäisi jatkuvuutta.

Kommenttisi on teoriassa oikein. Käytäntö saattaa kuitenkin olla toinen, sillä homohypeä on eniten juuri siellä, missä liikakansoitus on pienin ongelma ja maissa, joissa väestönkasvu on voimakkainta, homous on usein jopa kuolemanrangaistuksella kielletty ja vähintäänkin halveksittua.

Ja homous saattaa aivan hyvin joissakin olosuhteissa lisätä eloonjäämistodennäköisyyttä. Kuvitellaan esimerkiksi kaksi veljestä A, jotka molemmat ovat heteroita ja perustavat perheen niukoissa olosuhteissa. Yksi perhe ei kykene keräämään riittävästi ravintoa itselleen ja molemmat menehtyvät. Kun taas veljesparista B toinen on homo ja osallistuu toisen perheen ravinnonhankintaan, selviytymismahdollisuudet paranevat.

Tällöin umpiheteroista koostuva suku A kuolee, kun taas homousgeenejä kantava B jatkuu. Kokonaan toinen asia on sitten, onko tällaista tilannetta koskaan esiintynyt käytännössä, mutta mahdollinen se on. Hakemisto Aiempien kirjoitusten pikahaku Viikkojuttu Viikon pääpauhanta.

Kokeilkaa huviksenne KVG-menetelmää ja kirjoittakaa hakusanoiksi homous, sairaus, onko tai jokin niiden yhdistelmä synonyymeineen millä tahansa osaamallanne kielellä. Todennäköinen lopputulos on, että päädytte sivulle jossa todetaan että homoseksuaalisuus ei ole sairaus ja perusteluna on, että se on poistettu sairausluokituksesta Suomessa vuonna Toisaalta, tämähän tarjoaisi erinomaisen keinon siivota sairaustilastoja.

Poistetaan multippeliskleroosi luokituksesta ja voilà - meillä on yli tervettä enemmän! Wikipedia määrittelee sairauden olevan fyysisen tai psyykkisen rakenteen tai toiminnan poikkeavuus, joka aiheuttaa yksilölle tai hänen ympäristölleen tilapäistä tai pysyvää haittaa tai toiminnanvajavuutta.

Mikäli homoseksuaalisuus ei ole sairaus, se ei siis 1 ole poikkeavuus , 2 aiheuta kellekään haittaa eikä 3 tee henkilöstä jollain tavoin vajaakykyistä muihin verrattuna. Ne harvat tapaukset, joissa homoseksualismin poistamista sairausluokituksesta perustellaan muutoin kuin kehäpäätelmällä, voidaan jakaa seitsemään ryhmään.

Jokaisessa on tietty perusväittämä. Toki väittämiä on muitakin kuin nämä, mutta ne ovat sen verran harvinaisia ja yleensä älyvapaita tyyliin "se ei näy verikokeessa tai röntgenkuvassa" tai "raamattu kieltää", että ne voidaan sivuuttaa. Homoseksuaalisuus ei ole sairaus, koska se ei tartu. Tämän väittämän virheellisyys on niin ilmeinen, että se on mukana ainoastaan yleisyytensä takia. Yhtä hyvin perustein keuhkosyöpä ei ole sairaus, koska se ei yhdenkään lääketieteellisen tutkimuksen mukaan ole tarttuva tauti.

Itse asiassa keuhkosyöpä on homoseksuaalisuutta helpompi poistaa sairausluokituksesta tällä perusteella; homoseksuaalisuuden tarttuvuudesta voi tarkempia tietoja kysellä keneltä tahansa englantilaisen poikien sisäoppilaitoksen käyneeltä. Homoseksuaalisuus ei ole vamma, koska se on synnynnäinen ominaisuus. Lähes yhtä ilmeisen virheellinen kuin ensimmäinen väittämä. Tietyt geenit omaava henkilö saattaa olla tai olla olematta homoseksuaali; hänellä on vain normaalia voimakkaampi tai lievempi taipumus siihen.

Luonnollisesti suurin osa ihmisistä toki on joko homoja tai heteroita ympäristöstä riippumatta, mutta varmasti on olemassa vähemmistö, joiden kohdalla olosuhteet ratkaisevat. Homoseksuaalisuutta on esiintynyt aina.

No, ainakin niin kauan kuin kirjallisia lähteitä raamatun ajoilta tai antiikin Kreikasta on säilynyt, joten ei ole mitään syytä epäillä etteikö olisi aiemminkin.

Etenkin kun sitä esiintyy myös eläimillä , mikä onkin tiukkapipojen keskuudessa aiheuttanut joskus tragikoomisia tilanteita. Tämä argumentti yleensä perustellaan toteamalla, että mikäli homoseksuaalisuus olisi haitta, ihmisen evoluutio olisi karsinut sen. Kuten se on karsinut esimerkiksi suulakihalkion … 4. Homoseksuaalisuus ei ole lääkittävissä eikä parannettavissa Tohtori Päivi Räsänen saattaa olla tästä eri mieltä, mutta jätettäköön hänen mielipiteensä huomiotta ja oletetaan, että väite on totta.

Poistetaan sitten sairausluokituksesta samalla perusteella nuoruusiän diabetes , johon ei kovista ponnisteluista huolimatta ole löydetty parannuskeinoa. Insuliiniruiskeet ovat toki hoitokeino, mutta ne ainoastaan estävät taudin oireiden puhkeamisen. Samalla tavoin voisi makaaberisti todeta, että homoseksuaalisuuden hoitokeinona voisi käyttää kemiallista kastraatiota , joka estää oireiden puhkeamisen.

Kuten on joissakin maissa käytettykin. Homoseksuaalisuus ei aiheuta ongelmia jokapäiväisessä elämässä. Tai siis tietysti aiheuttaa, mutta vika ei ole homoseksuaalisuudessa sinänsä vaan homofobiassa.

Totta sinänsä, varmasti suurin osa homojen kohtaamista vaikeuksista kautta historian on aiheutunut juuri tuosta syystä. Mutta ei se ainoa syy ole. Kiistaton tosiasia on, että normista poikkeavuus määritellään sairaudeksi. Laktoosi-intoleranssi on sairaus, mutta selluloosaa pilkkovan entsyymin puuttuminen suolistosta ei ole. Ei laktoosi-intolerantikollakaan mitään ongelmia olisi, jos yhteiskunta ei olisi rakentunut maitonormatiivisuuden pohjalle.

Kyky pilkkoa laktoosia ravinnoksi on selvä hyöty, mutta pelkästään siitä syystä sitä ei ole luokiteltu sairaudeksi. Kyky pilkkoa sellua ravinnoksi olisi myös hyödyllinen, mutta kyvyttömyyttä siihen ei ole luokiteltu sairaudeksi, koska kyseessä on normi.

Kuvitelkaapa että ihmiset pystyisivät siihen. Kokonaan toinen asia on se, että yksilön kannalta homoseksuaalisuus saattaa olla harmitonta, mutta yhteiskunnan kannalta näin ei välttämättä ole. Mahdollisia negatiivisia vaikutuksia yhteiskuntaan on käsitelty ansiokkaasti Takkiraudassa. Homoseksuaalisuudesta ei haluta parantua. Sitä paitsi käsi sydämelle: Epäillä sopii että osuus olisi aika iso. Homoseksuaalisuus saattaa hyödyttää geenien leviämistä muulla tavoin kuin omien jälkeläisten kautta.

Tässä viitataan yleensä väitteeseen , jonka mukaan homoseksuaalien sisaruksilla on keskimääräistä enemmän lapsia. Tämän katsotaan johtuvan lapsettoman sisaruksen lähisukulaisen lapsille tuottamista lisäresursseista. Toinen mahdollinen selitys on vanhempien painostus lastenlasten hankkimiseen.

Hypoteesit ovat uskottavia, mutta pitäisi tutkia myös verrokkiryhmä eli lapsettomat heteroseksuaalit; onko heidän sisaruksillaan keskimääräistä enemmän lapsia?

Oli miten oli, omien geenien monistamista suosiva ominaisuus voidaan silti luokitella sairaudeksi. Klassinen esimerkki on malarialta suojaava sirppisoluanemia. Jokainen väite, jonka mukaan homoseksuaalisuus ei olisi sairaus, on kumottavissa vastaesimerkillä.

Ja suvaitsevaiset - mikäli ovat tänne asti lukeneet - voivat tässä vaiheessa kaivaa sen kuuluisan herneen ulos nenästään. Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole rajoittaa homoseksuaalien oikeuksia millään tavoin, sen enempää kuin kirjoituksessa mainittujen tai myöhemmin mainittavaa sairautta potevien oikeuksia.

Itse asiassa olen tuntenut henkilökohtaisesti kaikista kyseisistä sairauksista ainakin yhden sitä sairastavan ihmisen. Ei kenenkään oikeuksia pidä rajoittaa sillä perusteella, että hän sattuu olemaan diabeetikko. Tunnen useita homoseksuaaleja eikä minulla ole mitään heitä vastaan. Ei ole ongelma, jos työkaverini on homo tai samassa saunaseurassa on homo. Kyse on siitä, että monet ovat kurkkuaan myöten täynnä väitettä, että homoseksuaalisuus olisi normaalia.

Eipä ole näkynyt marsseja, joissa keliaakikot tai skitsofreenikot väittäisivät että kyseessä on normaali olotila eikä sairaus. Homofoobikoille suosittelen sivustoa , jossa aiheesta saa asiallista, tässäkin kirjoituksessa hyödynnettyä tietoa. Lähettänyt Jaska Brown klo Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu.

Yrjöperskeleen kirjoitus, joka sanoo haittamaahanmuutosta kaiken sen mitä olisin itse sanonut, jos osaisin yhtä hyvin.

Copyright ym Tämän blogin tekstejä saa lainata vapaasti, kunhan medioiden kautta julkaistavissa sisällöissä mainitaan lähde. Kommentoijille pahoitteluni siitä, että niiden julkaisu joskus viivästyy. Kiireiden takia ei ehdi kovin usein tarkistaa tilannetta. Etenkin oma vastaaminen niihin myöhästyy.

Toivon ymmärrystä, minun pitää kuitenkin käydä töissä jotta saadaan verotuloja matuille ja huolehtia lapsista, jotta maalla olisi tulevaisuutta. Kommenttien valvonta on päällä häiriköinnin takia. Anonyymeille kommentoijille varoitus, että joskus Blogger hukkaa ihan asiallisetkin viestit roskapostikansioon, jonka katson läpi ehkä noin kuukauden välein.

Ja jos ei hommaa, niin anonyyminkin kannattaa käyttää aina samaa nimimerkkiä. Nimimerkittömillä kommenteilla on sattuneista syistä huomattavasti korkeampi julkaisukynnys. Sukupuoli-invalidi eli Y-kromosomi löytyy. Sekä palkassa, kohtelussa että yleisessä arvostuksessa piirun verran kaleeriorjan yläpuolella.

Puolueettomien tarkkailijoiden mukaan asenne kuin luvulla syntyneellä ja ulkonäkö kuin luvulla syntyneellä, totuus on siellä jossain välimaastossa. Postia luetaan harvakseltaan ja asiallisiin viesteihin vastaillaan silloin kuin ehditään, jos muistetaan. Fanatismismi, Pirkko Saisio, HS ja sikaporsas 7 tuntia sitten. Unelmani on käännyttää 10 tuntia sitten. Globalismin kulta-aika on ohi 2 päivää sitten. Turpaan pyytämisestä ja turpaan antamisesta 1 viikko sitten. Tajua Mäntsälästä Espooseen 5 kuukautta sitten.

Surkastuvien maakuntien Suomi 8 tuntia sitten. Mohammed-pilakuvat ja Trump-sika 14 tuntia sitten. Jalkapallo II 14 tuntia sitten. Vainotkaa toisianne 1 päivä sitten.

Alien - Covenant 2 päivää sitten. Wiion lait 2 päivää sitten. Narskulandia 3 päivää sitten. Raaka totuus meritakseista ja Välimeren hädänalaisista 1 viikko sitten. Aikaperspektiivin tajuaa vasta vanhana, ja silloin se on jo myöhäistä. Pertti sekä vanhat ja uudet juhannusperinteet 1 viikko sitten. Setämiehet 5 viikkoa sitten.

Maksuton joukkoliikenne HSL-alueelle 5 viikkoa sitten. Ikäihmisen unohdettu kuoleman odotus 2 kuukautta sitten.

Homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa omakuva.org

On ihanaa lukea ekoista treffeistä, perhosista vatsassa — ja jopa niistäkin treffeistä, joiden päätteeksi vatsanseudulla tuntuu perhosten asemesta lievä kuvotus. Itse enemmän tai vähemmän vakiintuneena kadehdin sitä epävarmuuden tunnetta, sitä koko pään pyörälle pistävää ihastumista; matkaa ensisuudelmaan ja ensimmäiseen yhteiseen yöhön.

Joskus sinkkubloggarit valittavat, että sitä oikeaa ei tahdo löytyä ei sitten millään. Joskus treffikumppaniksi sattuu kengänkärkiään tuijotteleva mykkäkoululainen, toisinaan pöydän toisella puolella istuu ylipöhöttynyt ego, joka ei puhu mistään muusta kuin itsestään ja omista saavutuksistaan. Kuulin tämän tarinan muutama viikko sitten ystäväni syntymäpäiväjuhlilla.

Vannon, että tarina on tosi, sillä tarinan kertoja oli tämän itse omakohtaisesti kokenut. Ajattelin jakaa tämän muistutukseksi siitä, että aina on olemassa huonompiakin treffejä. Kyseinen nainen oli tapaillut tarinan miestä kaksien treffien verran.

Kolmansien treffien teemana oli telttailu; ja tarkoituksena oli vihdoinkin viettää romanttinen yö yhdessä. Omasta mielestäni telttayöpyminen on kaikkea muuta kuin romanttista, mutta ehkäpä olen vain snobi. Tai sitten vain liian vanha. Ilta menikin hyvin makkaraa paistellessa, joskin nainen vähän kavahti kun mies kaivoi pullon miestä väkevämpää jo nautittujen viinien kyytipojaksi.

Kun pullo oli melkein tyhjä! Tässä vaiheessa nainen alkoi vähän panikoituakin; oltiin keskellä ei mitään verrattaen tuntemattoman vähemmän herrasmiehen kanssa, ja pieni teltta takasi sen, että hajurakoa ei juurikaan voinut jättää.

Tämä, kuten myöhemmin käy ilmi, olisi tullut tarpeeseen. Lopulta nainen sai kuitenkin tehtyä selväksi, että tänä iltana ei heruisi, ja tuore potentiaalinen pariskunta kävi nukkumaan, kumpikin omaan makuupussiinsa.

Nainen huokaisi helpotuksesta; vaikka miehestä vielä pitikin örmykänneistä huolimatta, halusi ensimmäisen intiimikerran olevan tapahtuma, jonka molemmat muistaisivat jälkeenpäinkin. Aamulla nainen heräsi omituiseen, pistävään tuoksuun. Mieskin heräili krapulaisena; ja kimposi paniikissa lähes saman tien, silti makuupussissa, pystyyn ja ulos teltasta. Veti niinsanotusti turvat heti teltan ulkopuolella. Mies nylpytti makuupussissaan läheiselle lammelle ja kierähti makuupusseineen kaikkineen aamuhyiseen veteen.

Oli sitten joutessaan riskisti sanottuna paskonut pussiinsa känniunien keskellä. Kuva Miramaxin sivuilta Trainspotting, Joskus todellisuus jäljittelee taidetta. Neljänsiä treffejä ei muuten tullut. Kudos tarinan miehelle, joka niitä kuitenkin vielä kaikesta huolimatta kehtasi pyytää. Kivaa muuten, kun voi jälkeenpäin lukea uudelleen mitä on kiukuspäissään kirjoittanut ja hakata päätänsä näppikseen. Onnistuin tuon 15 minuutin aikana olemaan ainakin ärsyttävän takertuva, vihamielinen, manipuloiva, lapsellinen, sarkastinen ja kylmä.

Mistä niitä papukaijamerkkejä saa? Ja paitsi että aivopierunsa voi lukea jälkeenpäin, ne voi myös analysoida. Joten puomit kiinni, Rouvan vuoristorata starttaa nyt ja jarrumies on kännissä!

Jos miehet olisivat sarjakuvahahmoja, puhekuplassa lukisi nyt: On ihanaa olla kanssasi mutta en ole sinun aviomiehesi. Jos et kuule minusta kahteen päivään mitään, se ei tarkoita sitä että olen yhtäkkiä kyllästynyt sinuun. Tässä vaiheessa viestittelyä katsoin parhaaksi ottaa tupakanmittaisen tauon, sillä jos olisin kirjoittanut mitä ajattelen, joku WhatsAppin sisäänrakennettu sensuuri olisi varmasti bannannut minut koko palvelusta. Yritän kuitenkin aina parhaani Mutta tiedätkö sinä, että mitä kauemmin en sinusta kuule, sitä vähemmän sinua ajattelen ja sen myötä: En pysty semmoiseen, että kolmen viikon radiohiljaisuuden jälkeen tulen ja levitän jalkani sinulle valmiina.

Mutta okei, pointti tuli selväksi; yritän huomioida sinun tarpeesi jatkossa paremmin. Lähden huomenna joka tapauksessa matkalle joten ollaan ensi viikolla yhteyksissä tai jotain. Otsassani on jo qwerty-kuvio, joka syvenee joka kerta kun luen ylläolevan. Eli siis poika ei meilaa muutamaan päivään kahdesta päivästä kärpäs-härkästettiin tuosta vaan suit-sait kolme viikkoa ja siitä vedetään säälimättömästi yhteys siihen, että tulevaisuudessa seksihalut poikaa kohtaan vähenevät eksponentiaalisesti jokaisen incommunicado-päivän jälkeen?

Ymmärrän, mitä tarkoitat ja ehkä onkin niin, että viime aikoina en ole yrittänyt parastani. Mutta se ei tarkoita ettenkö olisi onnellinen kanssasi. Enkä todellakaan halua menettää sinua! Yritän jatkossa parhaani kommunikoidakseni hieman useammin, ok?

Täysin luonteeseen sopimattomalla tavalla ei nyt olekaan se, joka aina napakasti sanoo; vaan se, joka jopa omien periaatteittensakin ylitse pyrkii kompromissiin. Ihan hävettää alentua sellaiselle tasolle, että poika tähän altavastaajan asemaan joutuu.

Tahallaan manipuloida kuten kunnon narttu. Mutta tajusiko tämä ämmä? Luoja paratkoon että haluaisin painostaa sinua jollain tavalla. Tiedät nyt mitä minä ajattelen ja se oli tämän koko keskustelun primääri tarkoitus. Pojan meriitiksi sanottakoon, että hän on toistaiseksi tajunnut olla reagoimatta, ja jotenkin tuntuu siltä, että minä saan pyytää anteeksi ennen kuin hän antaa seuraavan kerran kuulua itsestään… Mut hei tota niinku tosi fantsuu et osaan olla niin aikuinen!

Kestin kokonaista tunnin ja 32 minuuttia ennen kuin lähetin anteeksipyyntöviestin. Siinä, että voi lukea takaisin sen mitä on kirjoittanut, on sekä hyvät että huonot puolensa. Jos se [asia] painaa sinua, täytyyhän sinun se voida sanoa minulle.

Ei sinun tarvitse minulta pyytää anteeksi sitä, miltä sinusta tuntuu. Aloitin vasta vähän aikaa sitten lukemaan blogiasi ja olen jo koukussa!

Homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa omakuva.org

On varsin ilmeistä, että symmetriasyistä yhteiskunta olisi hyvin samanlainen vaikka vasenkätiset muodostaisivat sen murskaavan enemmistön, kun taas prosenttisesti homoseksuaaleista koostuva väestö olisi hyvin nopeasti kusessa. Homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa omakuva.org, ettet häneltä selvästikkään juuri koskaan saa, mutta mitä miehesi tekee jos yrität? Aamulla nainen heräsi omituiseen, pistävään tuoksuun. Olen kritisoinut epäjohdonmukaisia väittämiä. Jossain aiemmassa postauksessani vissiin vähän tätä sivusinkin; että siis tavallaan elänkin kahdessa eri elämänvaiheessa olevassa suhteessa. En minäkään sairauttani piilottele, mutta en sitä esittelekään, paitsi jos aihe tulee puheeksi tai on käytännön syistä tarpeen enkä valita, että yhteiskunta toimii sellaisten ihmisten ehdoilla, joilla ei ole xxx: No, ainakin niin kauan kuin kirjallisia lähteitä raamatun ajoilta tai antiikin Kreikasta on säilynyt, joten ei ole mitään syytä epäillä etteikö olisi aiemminkin.