iso mies homo kalu lävistys

Nuuhakaisin poppersia ja seurasin tuota mahtikullia kiimaisena. Aika kului ja kundi välillä runkkaili kaluaan ja välillä jätti sen heijaamaan itsekseen ylös ja alas. Minuun hän ei kiinnittänyt mitään huomiota. Ajattelin jo, että ei tästä mitään seuraa mutta olin väärässä, olisi ollut paras jos olisin tuolloin lähtenyt kopista mutta jäin vain sinnikkäästi odottelemaan. Oli kulunut jo ikuisuus kun kundi yllättäen kääntyi gloryholea kohti ja antoi terskansa huulieni käsittelyyn.

Metallinen rengas kalun päässä kiihotti minua paljon ja yritin antaa parasta mahdollista hoitoa terskalle toiveena saada enemmänkin hoidettavakseni tuosta mahtavasta kalusta.

Kundi oli ilmeisesti tyytyväinen hoitooni ja työnsi kaluansa syvemmälle. Imin sitä kiimaisena poppershöyryssä. En saanut kalua kokonaan suuhuni sisälle. Iso terska ja rengas päässä saivat yökkäysreaktion aikaiseksi kun kaveri yritti tunkea kaluansa kurkkuuni kokonaan. Kaverilta riitti ilmeisesti ymmärrystä yökkäilylleni ja välillä hän lepuutti kaluaan tökkimättä sitä syvemmälle suussani ja sitten taas tuli työntö niin syvälle kuin mahdollista.

Olin jostakin kuullut että kalun voi ottaa oikeasti kurkkuun, kurkkutorveen siis, nielaisemalla. Chätissä oli asiantuntija vakuuttanut, että se toimii. Päätin kokeilla sitä kun kaveri seuraavan kerran alkoi syöksyä kohti kitani syvyyäksiä.

Aika pian kundi taas työnsi kaluaan syvälle ja juuri kun alkoi tulla yökkäysreaktio nielaisin, ja toden totta kalu meni syvälle kurkkuuni eikä edes tuntunut pahalta. Kalu oli nyt syvällä kurkussani ja kundi kävi vetämään sitä poispäin. Auts, se ei onnistunutkaan, prinssi albert oli jäänyt jumiin kurkkuuni, tuntui vain paksu tylppä kipu kurkussa kun kaveri yritti vetää kaluaan pois. Olin kurkustani jumissa kaverin prinssi albert renkaan kanssa. Minulla on jo lapsena todettu liian pitkät kitarisat, jotka olisi pitänyt leikata mutta niin ei koskaan tehty.

Mun pitkät kitarisat oli nyt koituneet mun kohtalokseni päättelin. Olin kopissa ja kaverin kulli oli kurkussani syvällä eikä tullut sieltä millään pois. Onneksi tällä superkullilla oli myös ilmeisesti oikea tuntuma tapahtuneeseen ja hän ei käynyt voimalla ja väkivallalla vetämään nalkkiin jäänytta kulliaan kurkustani.

Meni varmaan minuuttia, tuuumaustauko. Kaveri yritti välillä vetää kaluaan ja tajusi varmaan lopulta, että nyt pitää saada ulkopuolista apua. Minä en tajunnut mitään. Totesin vain itselleni että nyt olet saanut sitä kalua, nauti. Kaveri aukaisi koppinsa oven ja pyysi jonkun hakemaan henkilökuntaa paikalle. Onneksi kaveri oli ylettänyt avaamaan koppinsa oven, minun oveni jouduttiin ruuvaamaan ruuvimeisselillä auki kun en ylettynyt lukkoon.

Gloryhole sahattiin sen kokoiseksi että mahduin menemään siitä kalu kurkussa naapurikoppiin. Siitä sitten eteenpäin baareilla pää roikkuen ulkopuolella ja mies kaveli jalat levällään perässä ambulansiin ja sitten ambulanssilla Haartmanin sairaalaan. Ette varmaan osaa kuvitella tilannetta. Haartmanin sairaalassa oli yllätys yllätys jo imettäjäni stondis laskenut.

Suu auki, aukeaa aukeaa, vielä aukeaa neuvottiin. Puudutussumutetta kurkkuuni, pitkillä pihdeillä ongelman kimppuun. Ammattilaiset saivat väännettyä prinssi albertin irti kalun päästä ja kitarisoistani. Kumpaakaan ei naurattanut, ei itketty myöskään vaikka olsi tehnyt kyllä mieli. Hatun nosto terveysalan ammattilaisille. Kyllä ne varmaan firman pikkujouluissa tätä muistelee mutta tilanteessa käyttäytyivät todella ammattimaisesti. Ei pienintäkään nuhdetta tai ivasanaa.

Aasialainen , Kaksi naista ja mies. Sukkahousu , Hardcore , Eurooppalainen , Runkkaus , fingering , Pukeissa , Kolmistaan , Ryhmäseksi , Iso Kulli , highheels , classy , Kaksi naista ja mies , hd , glamour. Kaksi naista ja mies , Äiti. Suihin Otto , Kaksi naista ja mies. Kaksi naista ja mies , Äitipuoli. Ranta , Parinvaihto , Kaksi naista ja mies , Ulkona , Kolmistaan.

Venäläisiä , Kaksi naista ja mies , Kotitekoiset. Kaksi naista ja mies , Kolmistaan. Ryhmäseksi , Kaksi naista ja mies. Kaksi naista ja mies , Keittiö. Äitipuoli , Kaksi naista ja mies , Ryhmäseksi. Kaksi naista ja mies , Klassinen.

Vietelty , Kaksi naista ja mies. Äitipuoli , Kaksi naista ja mies , Äiti. Kaksi naista ja mies , Jalat. Kaksi naista ja mies , Perännuolu , Kolmistaan , Suihin Otto. Tyttö , Suutelu , Kaksi naista ja mies. Kaksi naista ja mies , Ryhmäseksi , Äitipuoli. Kaksi naista ja mies , muscle.

.

Homoseksuaaliseen oma kalu kipu orgasmin jälkeen

Kaveri pysyi tavoittamattomissa mutta alkoi avata nappifarkkujaan ja otti kalunsa esiin. Vau mikä jousi sieltä ponnahti. Iso jäntevä kalu jossa iso terska ja terskassa prinssi albert lävistys, paksu iso rengas.

En ole koskaan imenyt noin isoa kalua enkä koskaan lävistettyä kullia. Halusin ehdottomasti ottaa tuon haasteen vastaan. Välillä hän laski otteensa siitä kokonaan irti ja kalu oli puoliheijarissa, nykien kiimaisesti ylöspäin kun kundi seurasi homopornoa videoruudulta. Nuuhakaisin poppersia ja seurasin tuota mahtikullia kiimaisena.

Aika kului ja kundi välillä runkkaili kaluaan ja välillä jätti sen heijaamaan itsekseen ylös ja alas. Minuun hän ei kiinnittänyt mitään huomiota.

Ajattelin jo, että ei tästä mitään seuraa mutta olin väärässä, olisi ollut paras jos olisin tuolloin lähtenyt kopista mutta jäin vain sinnikkäästi odottelemaan. Oli kulunut jo ikuisuus kun kundi yllättäen kääntyi gloryholea kohti ja antoi terskansa huulieni käsittelyyn.

Metallinen rengas kalun päässä kiihotti minua paljon ja yritin antaa parasta mahdollista hoitoa terskalle toiveena saada enemmänkin hoidettavakseni tuosta mahtavasta kalusta.

Kundi oli ilmeisesti tyytyväinen hoitooni ja työnsi kaluansa syvemmälle. Imin sitä kiimaisena poppershöyryssä. En saanut kalua kokonaan suuhuni sisälle. Iso terska ja rengas päässä saivat yökkäysreaktion aikaiseksi kun kaveri yritti tunkea kaluansa kurkkuuni kokonaan.

Kaverilta riitti ilmeisesti ymmärrystä yökkäilylleni ja välillä hän lepuutti kaluaan tökkimättä sitä syvemmälle suussani ja sitten taas tuli työntö niin syvälle kuin mahdollista.

Olin jostakin kuullut että kalun voi ottaa oikeasti kurkkuun, kurkkutorveen siis, nielaisemalla. Chätissä oli asiantuntija vakuuttanut, että se toimii. Päätin kokeilla sitä kun kaveri seuraavan kerran alkoi syöksyä kohti kitani syvyyäksiä. Aika pian kundi taas työnsi kaluaan syvälle ja juuri kun alkoi tulla yökkäysreaktio nielaisin, ja toden totta kalu meni syvälle kurkkuuni eikä edes tuntunut pahalta. Kalu oli nyt syvällä kurkussani ja kundi kävi vetämään sitä poispäin.

Auts, se ei onnistunutkaan, prinssi albert oli jäänyt jumiin kurkkuuni, tuntui vain paksu tylppä kipu kurkussa kun kaveri yritti vetää kaluaan pois. Olin kurkustani jumissa kaverin prinssi albert renkaan kanssa. Minulla on jo lapsena todettu liian pitkät kitarisat, jotka olisi pitänyt leikata mutta niin ei koskaan tehty.

Mun pitkät kitarisat oli nyt koituneet mun kohtalokseni päättelin. Olin kopissa ja kaverin kulli oli kurkussani syvällä eikä tullut sieltä millään pois. Onneksi tällä superkullilla oli myös ilmeisesti oikea tuntuma tapahtuneeseen ja hän ei käynyt voimalla ja väkivallalla vetämään nalkkiin jäänytta kulliaan kurkustani.

Meni varmaan minuuttia, tuuumaustauko. Kaveri yritti välillä vetää kaluaan ja tajusi varmaan lopulta, että nyt pitää saada ulkopuolista apua. Minä en tajunnut mitään. Totesin vain itselleni että nyt olet saanut sitä kalua, nauti. Kaveri aukaisi koppinsa oven ja pyysi jonkun hakemaan henkilökuntaa paikalle.

Onneksi kaveri oli ylettänyt avaamaan koppinsa oven, minun oveni jouduttiin ruuvaamaan ruuvimeisselillä auki kun en ylettynyt lukkoon.

Gloryhole sahattiin sen kokoiseksi että mahduin menemään siitä kalu kurkussa naapurikoppiin. Siitä sitten eteenpäin baareilla pää roikkuen ulkopuolella ja mies kaveli jalat levällään perässä ambulansiin ja sitten ambulanssilla Haartmanin sairaalaan. Ette varmaan osaa kuvitella tilannetta.

Haartmanin sairaalassa oli yllätys yllätys jo imettäjäni stondis laskenut. Suu auki, aukeaa aukeaa, vielä aukeaa neuvottiin. Ryhmäseksi , Kaksi naista ja mies. Kaksi naista ja mies , Keittiö. Äitipuoli , Kaksi naista ja mies , Ryhmäseksi. Kaksi naista ja mies , Klassinen.

Vietelty , Kaksi naista ja mies. Äitipuoli , Kaksi naista ja mies , Äiti. Kaksi naista ja mies , Jalat. Kaksi naista ja mies , Perännuolu , Kolmistaan , Suihin Otto. Tyttö , Suutelu , Kaksi naista ja mies. Kaksi naista ja mies , Ryhmäseksi , Äitipuoli. Kaksi naista ja mies , muscle. Kolmistaan , Pettäminen , Kaksi naista ja mies. Kaksi naista ja mies , Raha. Kaksi naista ja mies , Joukkopano.

Äitipuoli , Äiti , Kaksi naista ja mies. Kolmistaan , Aviomies , Kaksi naista ja mies , Ryhmäseksi. Suihku , Kaksi naista ja mies. Anaali , Kerma Piirakka , Kolmistaan , Kaksi naista ja mies. Kaksi naista ja mies , Niellä.

Seksi lelut gay treffit VieteltyKaksi naista ja mies. Kaksi naista ja miesEroottinen. Ette varmaan osaa kuvitella tilannetta. Suu auki, aukeaa aukeaa, vielä aukeaa neuvottiin. RyhmäseksiKaksi naista ja mies. Sitten seuraavaa odottamaan senkin huora, mietin itsekseni

Iso mies homo kalu lävistys