inka tuominen alastonkuvat homoseksuaaliseen vapaat naiset

Kiitos, olipa mielenkiintoista luettavaa. Nämä pienemmät kirjamessut jäävät usein vähemmälle huomiolle. Mietin itsekin tänne menoa. Ihanan sympaattisesti kerroit myös kirjailijahaastatteluista, niistäkin tuli tosi hyvä mieli tänne asti. Bleue, kiitos mieltä lämmittävästä kommentistasi! Kyllä Tampereella osataan nimittäin! Minua odottavat vielä Neljäntienristeys ja Kultarinta, mutta viimeistään kesän korvalla tartun niihin.

Kinnunen vaikutti aivan supersymppikseltä, kun häntä sain WSOY: Suketus, sitä nimenomaan ja kyllä nääs Tampereella osataan! D Minullakin on Neljäntienristeys vielä lukematta, mutta kirja kuulosti ihan minun jutultani jo heti kun siihen kustantajan katalogissa ensi kertaa törmäsin. Ja oi, Kinnunen oli aivan mahtava tyyppi. Nyt minulta lähtee kaikki vähäkin uskottavuus kirjabloggaajana ja lukijana tai no, liekö sitä koskaan ollutkaan!

No, luetaan nyt kirjakin vielä niin voin alkaa fanittaa kirjalijaa ihan tosissaan. D Kultarintaa sen sijaan olen lukenutkin noin kolmanneksen verran, ja kirja oli niin pakahduttavan upean huikea, että jätin sen silloin kesken töissä oli erityisen rankka vaihe ja minulla lukuaika ihan minimissä , haluan lukea sen ja pakahtua rauhassa ja saada uppoutua siihen enemmän kuin vartin kerrallaan.

Kultarinta on niin hieno että se on ansainnut vain parasta myös lukijan taholta. Kiitos kauniista kuvista ja kiinnostavasta messukatsauksesta! Rannelan ja Kinnusen romaanit ovat pinossa odottamassa lukuvuoroaan ja Kytömäen romaanin olen lukenut, joten mielenkiinnolla luin heidän ajatuksiaan.

Olisipa ollut mukavaa päästä tänä viikonloppuna Tampereelle. Meillä on kyllä hyvin samanlainen kirjamaku, samat kirjat kiinnostavat, kivaa! Jään odottelemaan sinun arvioitasi, ja itsekin aion lukea nuo kaikki kirjat mahdollisimman pian.

Ihana ja kattava messuraportti, elin ihan mukana: Kinnusesta ja Kytömäestä oli kiva lukea, juuri heidä romaaninsa kiinnostavat minua nyt aivan huikaisevan paljon, ja olen antanut itselleni luvan ostaa Kirjan ja ruusun päivänä kirjoista toisen: Totta, Kirjan ja ruusun päiväkin on kohta. Menen itse silloin kuuntelemaan Kytömäkeä uudelleen. Arvon vähän vielä sitä, minkä kirjan aion sinä päivänä ostaa.

Jotain kuitenkin, sillä pitäähän uusin Kirjan ja ruusun päivän kirja taas saada. Humiseva harju on todellinen löytyö! Kiitos kivasta messuraportista ja kannustavista hymyistä yleisön joukossa. Kinnusen kirjan luin hiljattain ja pidin valtavasti.

Niin taitava rakenteeltaan ja henkilökuvaukseltaan, kaikkien kehujen väärti. Terveisiä myös Vaasan kirjamessuilta, jossa piipahdin punaisten kyynelten kanssa eilen. Terhi, kiitos mieltä ilahduttaneesta kommentistasi, ja tietenkin ajatuksia herättäneestä esiintymisestäsi perjantaina. Lukuhalukin vain kasvoi entisestään - olen halunnut lukea kirjasi jo pitkään, mutta vielä entistäkin enemmän.

Ja kyllä, oli tosi mukavaa tavata! Onneksi pian on töistä pidemmät vapaat ja siksi vähän tavanomaista enemmän lukuaikaa. Sielläkin oli tosiaan messut nyt samaan aikaan.

Kirjarakkaus paistaa läpi tästä aurinkoisesta reportaasista, kiitos Sara! Olet myös saanut otettua huikean kivoja kuvia kirjailijoista. Kytömäki odottaa minua, olen säästellyt sitä kuten ilmeisesti moni muukin, rauhalliseen lukuhetkeen. Ja Kinnustakin nyt sitten mietin, jos kerran kirjailija osaa hymyillä noin leveästi!

Linnea, ihana kommentti, kiitos! Ja kyllä Kinnusen kirja pitää lukea ilman muuta. Ihana reportaasi, kiitos tästä! Ja erityis-aaaawww tuosta Myyrästä, ihana. Myyrä oli hauska, sillä oli korissa lapsille terveellisiä nameja, miniporkkanoita ja viinirypäleitä. Neljäntienristeys on nyt yöpöydällä ja myös Rannelan ja Kytömäen kirjat haluan ehdottomasti lukea.

Olen jo vuosia ollut kiinnostanut Kambodzan historiasta ja maasta muutenkin. Jos se aihepiiri kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea myös Kim Echlinin Kadonneet. Aivan upean ravisuttava ja hieno kirja. Kirjailijatar, Echlinin Kadonneet olen halunnut lukea jo pitkään, mutta asia on jotenkin vähän unohtunut. Kiitos muistutuksesta, nyt otan asiakseni lukea kirjan pian, sillä minuakin Kambodza ja sen historia kiinnostavat kovasti.

Taidan kuitenkin aloittaa Rannelan kirjasta, kun se tuossa minua jo niin kutsuvasti odottelee. Kiitos tunnelmaa hyvin välittäneestä messuraportista, olisi todella kiva joskus kirjamessuilla Tampereellakin.

Pihi nainen, kiitos kommentistasi, ja Tampereelle kyllä kannattaa tehdä vaikka päiväreissu juuri kirjamessujen tai miksei vaikka jonkun muun kulttuuririennon vuoksi - tämä on nimittäin aivan erinomainen kulttuurikaupunki kaikin puolin. Ja aika raisutkin - pullakahvia ja kaikkea! Minullakin Kultarinta saa odottaa rauhallisempaa lukuhetkeä. Kesällä aion antaa sille kaiken sen huomion, minkä se varmasti ansaitsee.

Liisa, oli ihanaa ja aika villiä! D Olen samaa mieltä, Kultarinta todella ansaitsee lukurauhan. Se on niin helmi. Ihana ja ihailtavan runsas raportti kirjamessuilta, kiitos: Kinnusen ja Kytömäen kirjat odottavat lukemistaan, mutta ajattelin odottaa sopivaa lukuhetkeä. Villis, kiitos ihanasta kommentistasi! Luulenpa ja Kultarinnan kohdalla jo tiedänkin että meillä kummallakin on todella hienoja lukuhetkiä edessämme.

Itse kävin vkloppuna Vaasan kirjamessuilla, jotka tosin olivat varsin pikkuruiset Tampereen omiin verrattuna pientä juttua pitäisi kirjoittaa, kun ehtii. Muutamia kirjailijavieraita olisi ollut itseäni olisi kiinnostanut Tuula Karjalainen , mutta koska visiitti oli pikainen, en niitä seurannut. Minulla on edelleen Kinnusen ja Kytömäen kirjat lukematta -kenties sitten kesälomalla. Se sen sijaan on mennyt ohi, että Rannelalta on ilmestynyt teos aikuisille.

Ihanaa viikon jatkoa sinulle Sara! Kaisa, nuo Tampereen messutkin ovat nykyään aika pikkuiset, mutta onneksi esiintyjiin on panostettu ja ohjelmassa oli tänäkin vuonna vaikka mitä mielenkiintoisia keskusteluja ja muuta.

Voi että, mahtavaa jos kirjoitat Vaasan messuista, jään odottelemaan innolla! Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinnekin! Ihania kuvia - taas! Olisipa ollut mukava osallistua messuille. Tampere on niin lähellä junalla vain ,5 tuntia! Olen käynyt koko elämäni aikana Tampereella vain pari kertaa. Pitäisi tehdä sinne joskus vaikka kesäretki. Innostunut, hyvä tunnelma välittyy tänne saakka. Tottahan sinun pitää tähän kaupunkiin tutustua, kesäretki Tampereelle kuulostaa loistoidealta! Ja totta, messuilla oli kyllä tosi hyvä tunnelma.

Messuista jäi hyvä mieli ja fiilis. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on tänä viikonloppuna meneillään suuri messutapahtuma, Supermessut Messut pitävät sisällään viisi pienempää tapahtumaa: Osallistuin kirjamessuille perjantaina ja lauantaina kiitän Tampereen Messuja saamastani lipusta!

Perjantaina kirjamessuhallissa oli mukavan väljää, kirjoja sai katsella kaikessa rauhassa ja samalla tuli tehtyä mainioita löytöjä joista itse olen kovasti mielissäni - lompakkoni ei ehkä niinkään. Perjantaina keskityinkin lähinnä kirjatarjontaan, varsinaisia keskusteluja ja kirjailijahaastatteluja kävin kuuntelemassa vain yhden.

Taija Tuominen haastatteli Kirja-lavalla Terhi Rannelaa, jolta on viime vuonna ilmestynyt aikuisten romaani  Punaisten kyynelten talo   Karisto. Romaanista kiinnostuneet voivat kurkata yllä olevaa kustantamon linkkiä, mutta kerrottakoon sen verran, että kirjan tapahtumat sijoittuvat osin luvulle ja punakhmerien hallitsemaan Kambod ž aan.

Rannela kertoi matkustaneensa taannoin maahan ja nähneensä vankilamuseossa puhuttelevan valokuvan vakavasta naisesta. Kuva yhdessä sen taustalla olevan tarinan ja ihmiskohtalon kanssa teki häneen syvän vaikutuksen - etenkin kun kyseinen päivä sattui vielä olemaan naistenpäivä. Rannela alkoi selvittää naisen tarinaa, hän hankki mahdollisimman paljon tietoa Kambod ž an dokumentaatiokeskuksen kautta ja sai sieltä monenlaista materiaalia: Tietoa valokuvan naisesta löytyi vain vähän, parin liuskan verran.

Tarina alkoi kuitenkin hahmottua ja Rannela koki velvollisuudekseen kirjoittaa tästä raskaasta aiheesta, ihmiskohtaloista luvun Kambod ž assa. Valokuvan nainen katselee vakavana nyt Rannelan kirjan kannessa, ja vaikkei Punaisten kyynelten talo kerrokaan juuri hänen tarinaansa, se kertoo tärkeän tarinan, hänen kaltaisensa naisen tarinan.

Rannela kertoi romaanistaan, sen taustoista ja syntyvaiheista, sekä luki kirjasta vaikuttavan otteen. Hän kertoi, että kirjan kirjoittaminen on ollut raskasta, tiettyjen kohtausten kirjoittaminen jopa hirvittävää. Hän kertoi tarvinneensa kirjaa kirjoittaessaan metsälenkkien mittaisia taukoja ja irtiottoja - sillä tämän kaltaista kirjaa kirjoittaessaan täytyy itsestään pitää huolta.

Tarinan kertominen tuntui kuitenkin henkilökohtaiselta velvollisuudelta, ja idealistiksi tunnustautuvalle kirjailijalle oikealta tavalta yrittää omalta osaltaan parantaa maailmaa. Rannela ajatteli myös, että hänen kirjoitusprosessin aikaiset tuntemuksensa ja ahdistuksensa ovat vain varjo siitä, mitä ne kambod ž alaiset ovat kokeneet, joille tämä kaikki on ollut todellisuutta.

En ole itse vielä lukenut Punaisten kyynelten taloa , mutta satuin ostamaan kirjan vain reilua viikkoa ennen messuja. Ihastuttava ja niin sydämellisen oloinen kirjailija signeerasi kappaleeni, ja nyt maltan tuskin odottaa, milloin ehtisin kirjan pariin. Perjantaina Tampere kärvisteli ankeassa sadekelissä, mutta lauantaina oli jo aivan toinen meininki.

Pidän outona myös ajatusta, että miehellä olisi ongelmia naisten karvojen kanssa lähikontaktissa, luulisi, että luonnonvalinta olisi sellaiset tapaukset jo karsinut: Sama ilmiö havaittavissa muuten Saksassa ainakin Cityn Walter de Campin mukaan: P - karvat ovat tekemässä paluuta ja nimenomaan alle kolmekymppisten keskuudessa.

Ja toki mitä enemmän julkkikset sitä mainostavat, sitä enemmän siitä tulee "hyväksyttävää" - kauneusihanteita ja trendejä kun Hollywoodista baittaamme, halusimme tai emme. Ja nimenomaan - juuri tuota vieroksun, että pitäisi jotenkin perustella omaa valintaansa!

Tai tulla lokeroiduksi sen perusteella. Sinänsä karua, ja varmasti pornolla on tässä osansa. Mutta vastaavasti taas tunnen myös miehiä, jotka vannovat puskan perään. Varmaan samalla tapaa yksilöllistä kuin meille naisillekin valita että trimmaammeko vai emme Ja siis - itsehän sheivaan, koska preferoin sitä.

En sheivailisi, ellen haluaisi, so. Jenkeissähän käsittääkseni käsivarsikarvatkaan eivät enää ole 'normi' vai ovatko taas? Jos haluaisin miehen luolamiehenvaistoon feromoneillani vedota, en sitten varmaankaan myöskään käyttäisi deodorantteja, parfyymeja, suihkusaippuaa, shampoota tai tuoksuvia kosteusvoiteitakaan Hikoilen melko helposti, joten pelkkä ajatuskin puistattaa jo itseänikin.

D En myöskään hirveästi diggaa miehistä, jotka eivät aja naamaansa tai käytä deodoranttia Mä olen ollut niin pitkään suhteessa ja puhun miespuolisten kavereitteni kanssa oikeastaan pelkästään treenaamisesta, hevistä ja taiteen olemuksesta, joten mulla ei ole hajuakaan siitä, mitä miehet yleensä karvoista ajattelee eikä kiinnostakaan, muuten kuin tällaisen keskustelun osana.

Mutta viittasin tuossa siis siihen, että jos naisessa kasvavat karvat olisivat olleet miehille kynnyskysymys, niin eiköhän niiden kyseisten miesten suku olisi hiipunut suht pian: P Se perustelu, että karvoista olisi hirveästi haittaa seksuaalisessa kanssakäymisessä ei siksi vaan toimi. Mieltymyserot ovat sitten eri juttu. Nykyäänkin varmasti löytyy sekä karvattomuudesta että karvoista diggailevia, sekä niitä joille asia on yhdentekevä. Ihan samalla tavalla kuin muodin heilahteluista riippumatta osa miehistä pitää laihoista naisista, osa normaalipainoisista ja osa pyöreistä.

Varmaan vielä se oikein laihoista pitävien osuus on aika pieni, vaikka se muoto on jatkuvasti eniten esillä. Ja vaikka peppu on naisilla se ykkösmuokkauskohde, eivät tissimiehet ole minnekään kadonneet. Mä ajoin käsivarsistani karvat joskus nuorena ihan säännöllisesti, kun en vaan tykännyt niistä. Enkä todellakaan saanut yhtään mistään mallia siihen.

Paitsi ehkä jostain muotilehdestä, jos niissä ei näkynyt käsissä karvoja, en osaa sanoa? Mutta ei se ainakaan mikään yleinen muoti ollut, päinvastoin sitä ihmeteltiin kovasti, "nehän kasvaa paljon paksumpina takaisin" ym. Mjoo, feromonithan ei siis haise. Ehkä tuoksuvien tuotteiden tarkoitus on pyrkiä vahvistamaan feromoneja, eikä peittämään niitä. Muistaakseni joskus on tutkittu, että ne hajusteet, mihin ihminen mieltyy, ovat sellaisia, jotka vahvistavat hänen ominaishajuaan, en sitten tiedä.

Että se vastakkaista sukupuolta houkuttelevan "tuoksun" levittäminen, mitä karvojen pitäisi tehdä, ei ole ihan sama kuin pahalta haiseminen: D On myös väitetty, että iso osa miehistä pitäisi pitkistä hiuksista siksi, että pitkät hiukset pystyvät levittämään feromoneja tehokkaammin kuin lyhyet, ja siksi niitä pidettäisiin viehättävimpinä Itse kyllä ajan kainalot nimenomaan siksi, että kyllä mun mielestä haisee kahta kauheammalle.

Ehkä pitäisi kysyä mieheltä, että olenko jotenkin mystisesti enemmän hot, jos en aja: En ole koskaan ymmärtänyt tätä varsinkin keskustelupalstoilla jatkuvasti pyörivää keskustelua "luonnollinen vs.

Miksi ihmeessä mua kiinnostaisi kenenkään muun karvat? Miksi ketään kiinnostaa toisen ihmisen karvoitus? Mä ainakin haluan saada tehdä, tai olla tekemättä karvoilleni ihan mitä lystään, ilman että kenelläkään on siihen mielipidettä. No jos on kiinnostunut kulttuurisista ilmiöistä, niin on kiinnostunut myös tällaisista aiheista. On tämä musta mielenkiintoinen ilmiö niin kulttuurihistoriallisesti kuin sosiologisestikin.

Kuten myös se, että mitä yhteiskunnasta ja ihmisistä kertoo se, että näitä kysymyksiä keskustelupalstoilla ruoditaan. Että vaikka mua ei kiinnosta sun karvanpoistopolitiikka, on se kuitenkin kirjaimellisesti poliittista ilmiötasolla, ja sitä kautta kiinnostavaa. Ja aika usein nais ruumista koskevat kysymykset ovat feministisiä kysymyksiä, sattuneesta syystä: Hyvät kanssabloggaajat ja -kommentoijat, en minä  teistä puhunut.

Vaan niistä vauvapalstalle kirjoittelevista naisista, joille on hengen asia minkälainen karvoitus muilla naisilla on. Niille, joille sillä oikeasti tuntuu olevan merkitystä - niinkin paljon että siitä "vääränlaisesta" karvoituksesta pitää ruveta haukkumaan ja osoittelemaan sormella.

Niille, joiden mielestä oma tapa on ainoa oikea, ja muunlailla toimivat ovat automaattisesti likaisia, saastaisia, täynnä tulehduksia, ärtynyttä ihoa ja epäonnistunutta seksielämää. Kiinnostuneisuus kulttuurisista ilmiöistä on mielestäni täysin eri asia, kun olla konkreettisesti kiinnostunut naapurin karvoista.

Kuten kirjoitin, eivät ne  karvat  liity mitenkään feminismiin. Itse ilmiö liittyy, ne karvat vain ovat. Tai no, vähän kurissa pidetty karvakasa, mutta ihan rehellisesti karvainen alakerrasta. Sheivaan sääret, bikinirajan ja kainalot. Sääret sheivaan luultavasti yleisen ilmapiirin vuoksi, kainalot sekä ilmapiirin vuoksi että deodorantin käytön helpottamiseksi.

Alakerralle olen uhrannut eniten ajatusta ja se onkin kehittynyt luonnontilasta teini-iässä vauhtiviivaan, hetkelliseen posliiniin ja vauhtiviivan kautta nykyiseen hämäävän luonnollisen näköiseen olotilaansa.

Kahdenkympin ja kolmenkympin puolivälissä iällisesti nyt. Poika oli kova katsomaan pornoa ja kinusi posliinia. Itse hiihtelin ihan luomuna tuota ennen. Sääret ja kainalot vain ajelin. Ikinä en itse tykännyt olla karvaton tai edes vähässä karvassa, kutitti, pisteli ja hankasi ikävästi seksin aikana.

Sitten hieman aikuistuin ja tulin siihen tulokseen, että en toisten takia rupea ajelemaan ja päädyin nykyiseen "kampaukseeni". Iho pysyy parempana, kun ei hankaudu tai ärry ajelemisesta tai muistakaan aktiviteeteista. Vain kahdelle seksikumppanille tätä on esitelty, eikä kumpikaan ole valittanut. Itse en ole koskaan nähnyt karvatonta miestä "livenä". En muistaakseni sekasaunassa en tosin kyllä kovin tarkasti ole skannaillut , enkä vällyjen välissä. Mieheni haluan siis mahdollisimman karvaisena naamasta ja muualtakin.

Ei millekään alkukantaiselle apinatasolle kuitenkaan, mutta jotenkin tykkään sellaisista karvaturreista silti enemmän. Ajatuksellisesti yhdyn täysin Fitness Führerin kirjoituksiin oli hyvää luettavaa, kiitos!

Kukin tehköön karvoillaan mitä haluaa. Kulttuurillisesti ilmiö on minustakin erittäin mielenkiintoinen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kaikki karvat on naisella ok, jos olet sellainen villi luonnonlapsi. Eikä se ole heillä näyttänyt ollenkaan pahalta ainakaan minun silmääni.

Eivät edes ne kainalokarvat. Tuossa taannoin olin uuden tuttavuuden kanssa lämmittelypuuhissa. Hän näkee karvani en sheivaa alapäätä ja antaa suuseksiä. Noustessaan takaisin jutteluetäisyydelle hän kommentoi: Olin ihan että mitä helvettiä? Petihommat päättyi siihen ja äijä vielä ihmetteli, että mikä meni vikaan.

No, ihan vaan vinkkinä, että naiset ei oikein tykkää kun niiden karvaisuutta kommentoidaan halveeraavaan sävyyn esileikin aikana. Ja vaikka olen aikaisemmin ollut karvaisena tyytyväinen olotilaani, niin ensi kertaa olen alkanut miettiä, että kelpaakohan tällainen tuhero enää kellekään olen eronnut jokin aika sitten pitkästä suhteesta, joten oma markkina-arvo on hieman arvoitus.

Olenko oikeasti jotenkin likainen, epämiellyttävä, haiseva? Ja kaikki tämä tämä vain yhden pällipään vuoksi. Sen verran epämiellyttävällä tavalla tietoiseksi ja epävarmaksi minut pimperostani teki kuitenkin, että en ole sen jälkeen uskaltautunut seksiin: Tuo on kyllä ihan kamala tapa tuoda asia esille! Olen joskus itse nätisti vinkannut mieltymyksistäni paljaisiin kuuliin tyyliin "musta olisi kiva useamminkin huomioida sun kiveksiä, mutta olisi helpompi jos vähän parturoisit sieltä ensin".

Ja siis en tosiaankaan ensimmäisillä kerroilla, enkä ns. Ja siltikin se on ollut miehen oma valinta, ei ne karvat mikään deal-braker ole, vaan preferenssi. Onpa joskus tullut "sissijuustojakin" vastaan.

Eipä ole niistäkään erikseen alettu huomauttelemaan, vaikkakin fellaatio on kyllä jäänyt erittäin lyhyeksi. Tai olen ehdottanut yhdessä pesulla käyntiä. Ja siis - itsestäänselväähän esimerkissäsi on se, että mies oli juntti. Ja sinun "tuherosi" kelpaa kyllä varmasti myös sellaisenaan. Tuosta "omasta likaisuudesta" on niiiiin helppo alkaa angstaamaan omat angstaukseni voit lukea täältä , useimmiten se on kuitenkin ihan turhaa. Ihmettelen miten ketään jaksaa kiinnostaa jonkun muun kuin oma alapää tai oman seksikamun alapää millään lailla?

Sillä ei ole mitään merkitystä mihinkään asiaan. Aiheeseen muuten kantaa ottamatta: Täällä sellaisen saa alakertaan 25 eurolla brassi enemmän tietty ja se tarvii ottaa vaan kerran kuukaudessa.

Minä ymmärrän feministinä sen, miksi karvattomuutta vastustetaan: Näin ollen karvattomuus ei ole enää jokaisen oma asia - media ja "sosiaalinen yhteisö" siis painostavat naisia johonkin, mitä he eivät välttämättä haluaisi tehdä. Lisäksi ongelmana on se, ettei samanlainen "muoti" ole miesten keskuudessa samalla tavalla "pakollista" kuin naisten keskuudessa.

Minäkin ajelen karvojani, koska mies antaa silloin mieluummin suuseksiä hänkin ajelee, mikä ei olisi minsuta pakollista , minkä lisäksi minusta on mukavaa tuntea itseni seksikkääksi. Toisaalta en poista karvoja säännöllisesti, joten mies joutuu myös tyytymään siihen "luonnontilaan". Olen kohta noin 5 vuotta pitänyt brassia sokerilla.

Paitsi synnytysten jälkeen oli paikat sen verran hellänä, että paikat sai hetkellisesti muutaman kuukauden rehottaa:

. ILMAN ESTEITÄ. Toimittaneet Elina Korhonen ja Inka Mäkinen Kannen kuvat: Charlotta Boucht. Julkaisun tarinat . suhteita vapaasti ja vastuullisesti toisen oikeuk- massa tapauksessa vammaiset naiset joutuvat kokemaan liittyviä ennakkoluuloja, tuoda esille seksuaali- oikeuksien .. Homoseksuaalisuus määritel-. helmikuu naisartisteja käsitellään – naiset kohtaavat aineistoni perusteella räikeimmillään on aiempaa parempi mahdollisuus tuoda musiikkinsa itse suuren . merkityksiin ja vaikutuksiin – siihen, miten erilaiset kuvat rakentuvat, Toinen syy viettää vapaa-aikaa kotona on Ylihärsilän seitsenkuinen poika. Kiitos Niina Timosaari, Tero Anttila, Juha Saunavaara, Inka Moilanen, Mikko .. Julkunen , ; Mickwitz , 30–31; Tuominen , – jonka seurauksena muun muassa homoseksuaalisuuden rikosleima purettiin . kuvat Kultamitalivaimo (), Professori Masa () ja Radio tekee murron.

Amater pelirrojas follando con virgenes porno de chicas desnudad xxx masaje erotico hombres abuelos porno tetonas tori black porn video porno español de maduras tragando semen negras gordas xxx madres xxx rubia tetona follando videoa xxx webcam xxx videos porno españoles mui zorras rubias desnudas paja con madura ver porno real videos amateur culos grandes bbw follando porno español masages eroticos putas gordas sexo violento rubias 19 lesbianas madura se masturba cumlouder español videos porno xxl pono duro porno hd porn follando gorditas xxx natalia z mamadas porno africanas porno secretarias porno descargar gratis abuelas ancianas los mejores peliculas porno chicas guaras tias en castellano videos pov gordasxx pollasgrandes rubias mujeres en español viejas chupando pollas negras enormes naturales porno de porno abuelas xx porn 18 ver videos porno abuela follando parejas follando video bdsm gratis porno interracial pornotube hd porn es.

con porno bisex videos porno actrices porno twink porn free videos porno gratis bdsm porno gratis en español porno de abuelas follando por culo sexo grati videos pormo gratis morena follando sexo maduras pollas grandes pollas calientes vídeos porno videos porno xxx en la exploradora porno gey gratis polla gordas gratis videos porno gratis sexoxxx porno asiatica casting porno gratis videos muy putas follada por el amor video de masajes gordas follando nenas masturbandose super pollas mamada videos muy maduras con porno caliente descargar vídeos porn tub porno películas porno gratis mejores tetas porno corrida vaginal penes grandes naturales video porno homosexual follando travestis follando con porno japoneses tetona natural vidios de negros travestis follando videos xxx gold porno gratis pelicula porno gratis rubias tetonas follando chicos y gordas xxx videos demaduras videos mugeres desnudas sexo vídeos porno arabe video porno strapon porn madura embarazadas porno gai sonia baby porno manga gratis coños chicas porno asiático rubias 19 desvirgacion anal amateur interracial videos sexo gratis abuelas videos hentai vidios pornos gratis xxxporn dibujos porno gratis pollas monstruosas pajas a su hija follando colegialas porno gratis de porno español brutal porn mujeres arabes porno 18 ver peliculas porno videos enfermeras porno embarazadas xxx gorditas videos x amater porno videos porno españolas folladoras video porno videos de dibujos manga porn porno asiatico chicos maduras culos xxx xxx hd vedios de esperanza gomez porno lesbicas video porno france vides porno masajes xxx gratis trios tetonas chicas guapas desnudas porno español videos de lesbianas vidios porno tube actrices porno xxx mujeres haciendo pajas a joven porn free videos porno con joven follada xexo gratis follando mujeres calientes videos porno sexo amateur xxx espanol tetas naturales videos trans xxx hentai x videos x masajes xxx tetas vidios pornos gratis videos x gordas videos poeno español sexo videos videos porno porno español momxxx sonia baby follando actrices porno gat chicas porn videos de travestis gratis sexo con tios follando películas pornos gratis videos porno tube chicas pornos de dibujos manga gratis folladas romanticas xxx videos pornos gratis videos porno masajes porno abuelas video pirno español porno gratis sexo gratis porno besos mamando pollas grande follando porno de casa videos gratis videos x gratis enfermeras follando playa nudista mujeres fallando mujeres maduras videos hombres videos follando follando casting xxx videos transexuales gratis porno con ver videos de solteras videos hd nacho vidal anal porn porno actrices porno buen porno abuelas follando follando negro xvideos sasha grey xxx cumlauder gratis chica desnudandose jenna jamenson las mejores videos sexo anal travestis desnudas videos x video porno bdsm follar hoy nenas masturbandose pareja joven porno de porno en la que se la playa masage rooms 18 anal fetiche de lucia tera patric porno.

cumlouder vidios maduras peludas vidios pornos en español de maduras mamadas chicas espiadas masajes porno porno viejas mujeres mayores follando rubia tetona joven chupa pollas porno amater videos pornos de maduras ver pelis porno gratis videos muy peludas vídeos sexo amateur transexuales xxx videos porno de travestis en español gordas vídeos porno abuelas follando penetracion vaginal penes de xexo videos sexo latinas videos porno strapon videos porno videos porno perras calientes xxx amateur follando jenna jameson videos pormo gratis chochos muy peludas follando en castellano follandose travestis porno gratis vídeos porno chinos follando xvideos porno de lesbianas spanish porn bbw maduras.

Inka tuominen alastonkuvat homoseksuaaliseen vapaat naiset

Inka tuominen alastonkuvat homoseksuaaliseen vapaat naiset

Inka tuominen alastonkuvat homoseksuaaliseen vapaat naiset