homo suomi24 chat seksi seuraa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Alasjärven parkkipaikalla on ainakin joskus ollut jotain homotapaamisia. Ratinan sillan alla Tarkennus: Vihreitä äänestävän opiskelijapojan Ehkäisy: Eteläpuistossa on aina tapahtunut. Nykyään runkku- ja panopaikka on eteläpuiston perukoilla olevan laivalaiturin lähellä olevien isojen talviteloilla olevien veneiden välissä ja takana lähellä järvenrantaa.

Myös puskissa on näkynyt kuhinaa ja paljaita peppuja Kuinka myöhään iltasella vai peräti päiväsaikaan? Tuomikallio sijaitsee Kaupin Urheilupuistossa. Mutta ei siellä ole ketään paitsi kesällä. Sinne pääsee kävellen tai polkupyörällä parhaiten. Itse menen sinne pyöräillen Kuntokatua, ja siitä Kaupin keilahallin kohdalta siirrytään oikealle puolelle itään ulkoilureitille. Ulkoilureittiä mennään itään päin, seurataan puista kylttiä "Tuomikallion reitti" ja edetään ehkä n.

Siellä paneskellaan ja imutellaan pitkin kesää. Ja otetaan nakuna aurinkoa. Hyttysmyrkky on liukuvoiteen ja kortsujen lisäksi syytä varata mukaan kokemus opettaa.

Kyllä siellä kesäaikaan aurinkoisina päivinä saa ihan hyvin pussinsa tyhjiksi. Olisi ollutkin mielenkiintoinen uutinen kun kaksi homoa housut kintuissa olisi hukkunut. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Alasjärven parkkipaikalla ja alasjärven maastossa parkkipaikalta järvenrantaan oleva metsikkö, koko alue on homo qruising -aluetta.

Siellä tapahtuu öisin ja iltaisinkin. Jos epäilette, käykää katsomassa vaikka päiväsaikaan maastossa olevien kortsujen määrää. On se säälittävää jos pitää ährätä ulkona kylmässä ja sateessa kiinnijäämistä peläten. Ja siksi toisekseen mistä lähtien homot ovat käyttäneet kondomeita. Kondomeita käyttävät tutkimusten mukaan homoista huomattavasti suurempi osa kuin heteroista. Siksi heterot ovat nykyään hiv-tartuttajia, koska he harrastavat enemmän riskiseksiä.

Ei siinä ulkotouhuamisessa mitään säälittävää ole, homot eivät ole vilukissoja niin kuin heterot. Kivaa ja jännää puuhaa, sitäpaitsi vain osa homoista tykkää puistoseksistä. Itse tykkään naida Helsingin Laakson alueen ulkopaikoilla. Kyllä se viimeistään luvulla AIDSin tultua alkoi.

Ja aikaisemminkin sitä esiintyi. Vanhana miehenä voin kertoa vuodesta , kun tapailin lääkärismiestä. Tuolloin ei aidsista tai HIV: Hän ei halunnut panna ilman kondomia, koska halusi välttää tartuntoja ja piti anaaliseksiä ilman kondomia muutenkin riskinä virtsaputken tulehdukset. Homoseksissä on monikymmenkertainen riski saada HIV-tartunta ja muita tauteja. Tämä on tilastotieteellinen fakta. Joten kumi on muistettava. Olen tulossa tampereelle ens viikonloppuna. Vai onko Eteläpuisto paras ulkopaikka?

Vieläkö Kalevan Uimahallista saa pyllyä tai kullia uimahallin vessassa? No ei ainakaan marraskuuhun asti Minkä ikäistä porukkaa käy alasjärvellä ja tuomikalliolla? En osaa sanoo, kun en oo ikinä käyny. Ajattelin kuitenkin tänään illalla käydä vilkasemassa miltä tuomikalliolla näyttää ; Silloin siellä on ainakin yks 28v. Okei, kerro sitten miltä näytti ja oliko onnistunut reissu: Olen kerran pyörähtänyt kummassakin paikassa päiväaikaan klo Silloin alasjärvellä oli joku 40v kaljamaha ukko.

Tuomikalliolla oli taas joku ehkä 45 v mies ja auringossa paistatteli ehkä 55 v mies. Alasjärvellä on muuten sohva metsässä, jos ei halua maata vasten olla ; Olisi mielenkiintoista kuulla, onko kukaan tavannut tuolla nuorempia? Joskus taas ollut pelkästään isäni ikäisiä. Nyt on markkinat -kaupunki täynnä, toinen toistaan komeampaa urheilijapoikaa, ympäri eurooppaa..

Tää tulee nyt vähän myöhässä, mutta ei kait sitä lehdissä enää tarvinnutkaan mainostaa, kun onhan se selvää että se tyyppi oli homo. Nimittäin eihän se olisi muuten ajellut vanhalla, keltaisella BMW: Hö Hö Höhö Höhöhöhö Eteläpuisto on keskustassa paras ulko cruising paikka. Siellä veneiden ympäristössä tapahtuu, laivalaiturin läheisyydessä. Käytetty panopaikka on myös entisellä speedway -radan laidassa missä on ne kaksi konttia, niiden takana on oikein sohva, jossa käydään naimassa.

Paikalle pääsee suoraan niitä puuportaita jotka laskeutuvat yläpuistosta Mummunkopan kentältä alas. Kaupunki valitettavasti kaatoi puskat, joissa naitiin, mutta nyt ne ovat versoneet ja kasvaneet kesän aikana taas tuuheiksi puskiksi. Ensi kesänä niiden suojassa pystyy jo sekstaamaan. Autocruisingia harrastetaan Eteläpuiston Mummunkopan kentän laitaa menevän kadun varrella- siinä näkee monesti autoja parkissa ja autoissa on himokkaita odottavia yksinäisiä miehiä.

Ne ovat perheenisiä, jotka siellä autoissa odottavat. Kolikolla on aina kaksi puolta. Kävin eilen siellä veneiden luona rannassa imemässä yhden amis pojan, aika kiihkeä tapaus,ei halunnu muuta kuin tulla imetyks. Löytyskö seuraa tälle illalle vielä? Vanhempi mies minä voisin ottaa mällit suihin. Odotan hoikka-aseista imettäjää Alasen parkkipaikan pusikossa Olisiko Teskon suunnassa kaikesta pitävää homoa, vanhempi mies kaipailee seksi seuraa.

Tänään illalla ketään nuorta kundia luontoon imettäväks? Missäpäin alasjärven aluetta nyt voi imutella, kun siellä on työmaakoneita jne? Itse suunnistan paikalle after dark: Voisko sulta ottaa mällit suuhun??

Onko tälläin Joulukuussa imuttajia ja runkkaajia Eteläpuistossa?? Minulle seuraa tänään päivällä alasjärvellä.. Vieläkö porukkaa käy siel? Tääl olis kokematon kaveri vailla hauskanpitoon. Tuntuu siltä, että nuoret miehet yleisesti hakevat enemmän seksiseuraa, halu syvempään kiintymykseen ja vakiintumiseen tulee myöhemmin. Varmasti kypsiäkin nuoria miehiäkin on sekä heteroissa että homoissa. Vaikka välillä voi tuntua siltä ettei ikinä ketään löydä, niin varmiten se omanlainen kumppani löytyy, kun pitää itsestään ja toiveistaan ääntä ;.

Siis olen miettinyt tätä samaa. Minäkin olen jo aika kauan halunnut löytää sen oikean olen ollut monissa deittisovelluksissa mutta niistä ei ole ollut apua.

Kun kukaan ei tule juttelemaan ja olen ollut niinkin rohkea ja tehnyt itse aloitteen, mutta kertaakaan ei ole mistään tullut yhtään viestiä takasin. Että poistin kaikki ne sovellukset ja päätin jatkaa elämääni sinkkuna ja huomasin että ei sinkkuna oleminen ole niin kamalaa, mutta olisi kiva löytää ihana ihminen kenen kainalossa voisi nukkua ja avautua.

Minusta tuntuu että minulla ei ole kauheasti ihmisiä kenelle avautua minulla on vain yksi kaveri ja hänellä on kiireitä koulunsa kanssa. Niin ei ole aina sitä kenelle avautua minulla on kyllä paljon sisaruksia kenelle voisin kertoa ongelmiani, mutta ketään ei tunnu kiinnostavan.

Enkä viitti oikein avautua kenellekkään enään. Ihan vaan siksi että ajattelen että ei ketään kiinnosta enkä halua sääliä. Haluan muutenkin itsenäistyä ensin ennen kuin alan seurustella, koska haluan näyttää että pystyn suoritumaan asioista joista muut ajattelevat että en onnistu. Välillä se on kyllä ongelma, koska en silloin pyydä apua kun sitä todella tarvitsen. Olen todella hankala kenkään ymmärtää siksi kai mielummin viihdyn yksin, mutta silti haaveilen parisuhteesta tulevaisuudessa.

Aloittaja osui nyt niin naulan kantaan! Ehkä useampi homo luulee olevansa homo todellisuudessa kuitenkin haluaa vain tunteetonta kivaa miesten kesken. Homojen keskuudessa homomiehet on objektisoitu just siksi, että he ovat 1 homoja 2 miehiä. Emme puhu 1 hetero 2 naisista. Romantikkohomojenkin mieli tekee kuitenkin sekstailla miehen kanssa. Koska halutaan 1 homo ja 2 mies, jotta oma halu toteutuu. Täytyy romantikkojenkin kuitenkin erottaa puhtoinen Prinssi Rohkea -fantasia ja käytännön toteutus.

Jos seksi koetaan lähtökohtaisesti "iljettäväksi", niin on erittäin haasteellista löytää toinen homoutensa aseksualisuudeksi tai pelkäksi asuinkumppanuudeksi tukahduttava. On paljon enemmän homoja.

Itsellä takana aloittajan vuosien mittainen partnerin kuolemaan päättynyt suhde, jossa ei turhista nipotettu, jossa rakkautta oli puolin ja toisin ja elämässä kieltämättä on nyt iso tyhjiö. Haluanko edes sitten joskus uuden pysyvän seuralaisen on vielä ratkaisematon asia, mutta varmaa on se, ettei ole mitään järkeä tukahduttaa itsestään normaalia fyysistä seksuaalisuuttaan ja jäädä haaveilemaan jostain romanttisesta nettisatumiehestä, joka ei kuitenkaan toteudu.

Ei voi tehdä munakasta rikkomatta munia. Seuranhaku ja millaista seuraa saa on aina itsestä ja omasta sinnikkyydestä kiinni. Kotoa ei sinua varmasti kukaan tule hakemaan, vaikka se olisi millainen unelmakoti. Hankalia ja ongelmaisia ihmisiä tulee varmasti enemmän vastaan kuin niitä ihania toivevävyjä, mutta se kuuluu osana asiaan ja ne ihmiset tulee vain tunnistaa ajoissa ennenkuin kerrot heille mitään luottamuksellista, koska se mikä homokulttuurissa minua iljettää on nimenomaan näissä ketään koskaan saamattomissa romantikkopiireissä esiintyvä juoruilu ja loputon feikkailu tai vaikkapa nimimerkkien varastaminen.

Kun senkin ajan voisi käyttää yhden todellisen ja aidon suhteen luomiseen, jonka jälkeen sun ei tarvitse välittää mistään "homokulttuurista" tai mitä sun onnellisesta parisuhteesta ollaan mieltä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Homot vaativat muilta mitä eivät itse kuitenkaan kunnioita. Muutamaan tapaukseen törmätessäni olen tullut siihen tulokseen että homo ei ole ollut sinut itsensä kanssa, ja yrittää epätoivoisesti muuttaa ympärilläoleviaan että itsellään olisi helpompi olla. Yleensä naismaiset ja ylipainoiset homot tekevät tätä. Mutta anycase, jos jokainen kunnioittaisi toista niinkuin itseään haluaisi kunnioitettavan, niin kaikilla olisi parempi ;.

Asiasta ja asian vierestä: Se, mitä yleisesti pidetään homokulttuurina, on sitä mikä on näkyvintä ja äänekkäintä. Just sitä, millaisen kuvan nyt homoista saa vaikkapa homobaarien, netin ja kännykkäsovellusten kautta. Helposti unohtuu, että muunkinlaista homokulttuuria on olemassa. Se on vain vähemmän näkyvää ja äänekästä. On vähän kurjaa, jos ja kun jotkut sitten ajattelevat näkemänsä perusteella, että homona oleminen on juuri tällaista ja esimerkiksi nuori ihminen sitten kuvittelee, että hänenkin pitäisi olla tällainen.

Todellisuudessa vain osa meistä hakee seuraa seuraa netistä tai kännykkäsovelluksien kautta, tai käy missään homoille suunnatuissa tapahtumissa ja ravintoloissa, tai käyttää päihteitä, tai pitää diskomusiikasta tai vaihtaa kumppania kuin sukkia. D Homokulttuuria on myös kahden miehen välinen rakkauteen, kunnioitukseen ja intohimoon perustuva pitkäaikainen parisuhde: Edellä mainitulla kombinaatiolla pysyy jo sen verran kiireisenä, ettei ole aikaa notkua satunnaista seuraa hakevien homojen sovelluksissa.

Oma rakas kumppani on elämän keskipiste ja kunnioitus häntä kohtaan itsestään selvää. Mitä taas seksiin tulee, toimiva parisuhde sisältää paljonkin seksiä, kun se on molempien mieleen, mutta se ei ole suhteen ainut ja tärkein sisältö.

Seksi pitkässä parisuhteessa on hyvää ja turvallista, Kumpikin on oppinut, mistä toinen pitää. On syntynyt hyväksi havaitut tavat ja käytännöt, Samalla jännitys ja suorittaminen ovat unohtuneet - samoin ulkonäköpaineet. Kun suhde perustuu intohimoon ja keskinäiseen rakkauteen, se "paneminenkin" on ihan erilaista. Seksi on lopulta ihan eri asia: Keskustelun aloittaja kysyi, onko homoilla saman kaltaista rakkautta kuin heteropareilla?

Kyllä on, Sitoutuminen, rakkaus ja intohimo eivät ole vain heteroparien yksinoikeus. Tällaisia pariskuntia on olemassa, et vain ole ilmeisesti sellaiseen törmännyt, koska he viihtyvät omissa oloissaan. Tuntuu että ns normaalin parisuhteen täyttävä homous vaatii todella paljon uskallusta suomessa sillä se eroaa kuitenkin totutusta "Suomalaisesta" normaaliudesta paljon. Ainakin itse en ole nähnyt kovinkaan monta homo paria noin niin missään.

Tuntuu, että Norjalaisen sarjan Skam tyylistä nuorta rakkautta ei paljon suomessa ole. Itse kaipaisin lähinnä kaverin ystävän kätä voisi rakastaa ja se rakkaus olisi molemmin puolista. Koska kumpi on vaikeampaa, vaihtaa kiinnotuksen sukupuolta vai luopua rakkaudesta ja välittämisestä ja tyytyä lihallisissa himoissa vellomiseen?

Itse sanon että rakkaus on tärkeämpää. Ennen homo, nyt hetero rakkauden täyteisessä parisuhteessa. Onko se sitten niin helppoa vai onko rakkus vain kahden ihmisen liitto. Itse en ainakaan ole rakkautta löytänyt naisista: Et ole löytänyt vielä sitä oikeaa naista.

. Homo suomi24 chat seksi seuraa

Seksikauppa espoo erotiikka tarina homoseksuaaliseen

Free sex webcam gay thai hieronta lauttasaari

Joku nyt kaupin vessaan! Minäkin olen jo aika kauan halunnut löytää sen oikean olen ollut monissa deittisovelluksissa mutta niistä ei ole ollut apua. Alottaa kyseli tampereen tapaamispaikkoja mutta aattelin mainita että kangasalla kirkkoharjun näkötornin lähimetsissä on myös toimintaa iltasin 21 jälkeen myöhään yöhön terveisin 24v gay. Oon 14 vuotta vanha poika tampereelta etin seksiseuraakokemusta oniällä ei väliä ,jos olet kiinostunut jutellaan tällää ja ehkä voidaan nähdäkkin homo suomi24 chat seksi seuraa tehdä jtn. Onks tääl ketää kiinostuneita fistauksesta? Moro Olen päälle kolmekymppinen, tavallisenkomea, "normaali" mies. Hei kaikki vuotiaat gay tai bi pojat helsingist laittakaa kik tai snap ni tuun puhuu tarviin jonku ihanan stadist jonkakaa pääsis teke. Jokainen tekee omalla elämällään mitä tekee, mutta ehkä tulee nuoressa kiihkeässä mielessä miettiä sitäkin, miksi niitä ikärajasuosituksia on. Homo 84 vee melkeen 7. Ihmiset ovat tyhmiä jos luulevat maapallon selviävän tästä paskasta ja kyllä minua kiinnostaa ainoastaa maan hyvinvointi kuin ihmiset. Olin kännissä heteronoloisessa baarissa jossa ei todellakaan kuvittelisi olevan homoja. Voit myös siirtyä Suomi